Værkstedsgruppen RUM er Hillerød kommunes værkstedstilbud til professionelle kunstnere eller personer, der er målrettet mod at blive professionelle. Kunstnerne lejer pladserne af kommune, og der indgås to-årig lejekontrakt med Hillerød kommune. Kunstnerne skal være bosiddende i Hillerød kommune.

Målet er at skabe et værkstedshus med et fælles forum hvor de enkelte kunstnere kan være til gensidig inspiration og støtte for hinanden i den daglige arbejdsproces.

Der er tre mindre lokaler til 3 kunstnere og et stort fælles lokale til 4 kunstnere. Det store lokale udgør også et område til fælles brug. Køkken, skyllerum samt depot er også fælles.
Det indre vedligehold af lokalerne påhviler lejerne.

  • Værkstedsgruppen RUMs kunstnere er enten fælles eller enkeltvis involveret i:

  • mindst to årlige arrangementer rettet mod borgere i Hillerød Kommune

  • udstillingsaktivitet lokalet, nationalt eller globaltI øjeblikket lejer følgende kunstnere en værkstedsplads i Kunsthus 8:

Hanne Bang Hannebang.com Hanne Bang Malekurser og Teampainting
Lise Munksgaard
Iben Jakobsen Trashandtreasure.dk
Merete Eliassen Kunstrunden.dk
Majbrit Nielsen Majbritnielsen.dk
Anne Kromann
Tomas Brinkbæk

Værkstedet har ikke faste åbningstider, men åbner gerne ved henvendelse til den enkelte kunstner eller kunstkoordinatoren. Såvel enkeltpersoner som kunstforeninger er velkomne efter aftale.url-2 thumb_VÆRKSTEDSGRUPPENgruppen  60x60 rum_1024